Atatürk İlkokulu
Yusufpaşa Mahallesi 921. Sk. No 32 Eyyübiye/Şanlıurfa Merkez İlçe

VİZYON

Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.

MİSYON

Okulumuz çağdaş ve nitelikli eğitim-öğretim anlayışını benimseyen, Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda aydınlık bir geleceğe katkı yapacak nesiller yetiştirmeyi amaçlamaktadır. Var olan değerlerimiz doğrultusunda dürüst, tarafsız, adil, sevgi dolu, iletişime açık, soran, sorgulayan, çözüm üreten, yenilikçi ve insan anlayışına sahip bireyler yetiştirmek temel hedefimizdir.

Kütüphane Kitap Sayısı :1746
Öğretim Şekli :İkili (Sabah Ortaokul, Öğleden Sonra İlkokul Öğrencileri Eğitim Görmektedir)

İkili (Sabah Ortaokul, Öğleden Sonra İlkokul Öğrencileri Eğitim Görmektedir)

Ders Başlama: 12.40 Ders Bitiş : 17.30

Servis Bilgisi

Okulumuz Çarşı merkezinde olup, her taraftan tek otobüsle okulumuza ulaşım sağlandığından dolayı, Öğrenci ve öğretmenlerimiz Servis Araçlarına gereksinim duymamaktadır.

Şanlıurfa Şehir Merkezinde.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Balıklıgöl ile Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi arasında, Sarayönü Mevkiinde, Emek Sinemasının bulunduğu Caddenin sonunda Köşe başında yer alan Atatürk Anadolu Lisesi´ nin güney cephesinde yer almaktadır. Okulumuzun Misafir giriş kapısı Balıklıgöl´e giden Demokrasi Caddesi üzerinde yer almaktadır.